4 glavne prednosti vadbe s celo družino

Rekreacija za vse

Vedno imamo izgovore, kako bi že imeli bolj čvrsto postavo in trebušni radiator, če le ne bi imeli še tisoč in enega opravka, ki ga prinese življenje z otroki. No, zdaj je ta izgovor preteklost. Če se boste na tak način izgovarjali, zakaj niste utegnili priti na zadnje tri treninge, vam v Pulzu ne bomo več verjeli.

Druženje z vrstniki za odrasle in otroke

Dodatna prednost družinske vadbe je druženje z vrstniki, kjer lahko vzklijejo nova poznanstva in doživljenska prijateljstva. Starši lahko med seboj mirno delijo vse prijetne in tečne trenutke, otroci pa po zabavni vadbi izmenjajo še kakšno igračo ali dve.

 

Družinska vadba

Močnejše kosti, mišice, nižji krvni tlak in čvrsta postava

Te stvari so zelo pomembne za otroke, ki se šele razvijajo – zanje je pravilen in optimalen razvoj nujen. Vse našteto pa je dobro tudi za odrasle, ki morajo na novo pridobiti ali pa le vzdrževati dobro notranje stanje telesa, s čimer bodo zmanjšali potrebo po obiskovanju zdravnikov in podaljšali čilost tudi v kasnejša leta življenja, kar bodo kot odrasli močno cenili tudi otroci.

Zmanjšajmo stres, zbistrimo misli in imejmo mirnejši spanec

Že vsi ptički nam čivkajo, da bomo z redno vadbo imeli manj stresa in bistrejši pogled na svet, kar je povsem res, zato se ne bomo spuščali v podrobnosti, ki ste jih najbrž prebrali že prevečkrat, da bi jih ponovno gledali. Bomo pa dodatno poudarili, da boste z družinsko vadbo imeli mirnejši spanec, saj bodo zaradi porabe odvečne energije bolje in trdneje spali tudi vaši otroci, posledično pa tudi vi. Kdaj ste se nazadnje odlično naspali? Če ne veste odgovora, je SKRAJNI ČAS, da se nam pridružite na družinski vadbi!

Prijavi se na vadbo teka!

Pridruži se Pulz športu in zateci po ljubljanskih parkih 1x, 2x ali 3x tedensko v majhni skupini, kjer se lahko izkušen trener posveti vsakemu posebej.

PRVI TRENING JE BREZPLAČEN!

Termin *
Pulzovo vadbo (tek, plavanje) že obiskujem *
reCAPTCHA

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke