Starši, bodite aktivni med vadbo vaših malčkov!

Novost: družinska vadba

Družinska vadba

 

Pulz šport in G-rega vabita starše in otroke (od 3 do 6 let) na koristno in zabavno preživljanje aktivnega časa na ljubljanski Laguni! Vadba za odrasle in otroke poteka ločeno, ob istem času na isti lokaciji, in sicer ob četrtkih ob 16.45. Začnemo 6. oktobra.

Za otroke

Spoznali bomo šolo teka, atletsko in gimnastično abecedo, del učnih ur pa bomo namenili plezanju po plezalnih stenah, didaktičnim gugalnicam, plesnim uricam, mini golfu in mini hokeju.

Pri vsaki učni uri velja, da želimo otrokom prikazati osnovne značilnosti posameznih športov, osnovna pravila in pravilno uporabo rekvizitov.

Za starše

Tekaški treningi v zelo majhnih skupinah, prilagojeni posamezniku ter njegovim zmožnostim.

Treningi so primerni za vse! Tako za tiste, ki ste pravkar začeli kot tudi tiste, ki že z lahkoto pretečete več kilometrov skupaj.

ZAČETNIKI: lahkoten trening poteka v prijetni, majhni skupini s kombinacijo hoje, teka in različnih krepilnih ter razteznih vaj.

HITREJŠI IN IZKUŠENI TEKAČI: trening v prijetni in majhni skupini vsebuje zahtevnejše tekaške elemente z večjim poudarkom na vajah za moč, meritvah in testiranjih.

Cena:
Pri družinski vadbi ima vsak izmed staršev in otrok 15% popust na redno ceno vadbe, ki jo nudita Pulz šport in G-rega. Za enega odraslega je cena s popustom 32 €/mesec. Za informacije glede vadbe staršev nam pišite na info@pulzsport.si ali nas pokličite na telefonsko številko 040 810 669.

Za otroke pa je možen letni zakup vadbe. Znesek s popustom je tako 211,65 € za 25 ur vadbe oz. za obdobje med oktobrom in aprilom. Možno je tudi plačilo na 8 obrokov. Za več informacij glede vadbe otrok se lahko obrnete na Zavod G-rega, kjer vam bodo prijazno odgovorili na vsa vprašanja. Vprašanja jim lahko pošljete na info@g-rega.si ali pa jih pokličete na 041 750 353 ali 041 676 097.

 

Pripravite se skupaj na Ljubljanski maraton in Lumpi tek, ali pa samo uživajte ob sproščeni rekreativni vadbi.

 

logota

 

Prijava na družinsko vadbo

xxx

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke