Za podjetja - promocija zdravja

Naj bo vaša ekipa zadovoljna, motivirana in zdrava

V podjetju Pulz šport vas z veseljem vabimo na prijetne tečaje teka, plavanja, nordijske hoje, funkcionalne vadbe in teka na smučeh, kjer se boste po napornih dnevih lahko sprostili, napolnili “baterije” za nove poslovne podvige in vzpostavili še boljše medsebojne odnose (team building). Strokovno podkovani trenerji vam bodo svetovali vse o pravilni tehniki, načinih za izboljšanje kondicije in ostalih športnih trikih.

Posebna pozornost je namenjena krepitvi timskega duha, spoznavanju zakonitosti timskega dela, odkrivanju ovir oziroma priložnosti za rast ter postavljanju novih načinov in poti za vsem lažje in učinkovitejše timsko delo.

Zdravje ni vse, vendar je brez zdravja vse drugo nič. (Schopenhauer, 1788-1860, nemški filozof).

Raziskave so pokazale, da vsak evro, namenjen promociji zdravja na delovnem mestu, prinaša donos v višini od 2,5 do 4,8 EUR zaradi manjših stroškov izostajanja od dela.

Dovolite nam, da skupaj z vašo pomočjo še nadgradimo odnose, motivacijo in zdravje v vašem timu.

Za vas lahko organiziramo visokokakovostne vodene:za_podjetja-promocija_zdravja-inside_image

 

 • tekaške skupine
 • plavalne tečaje
 • tečaje nordijske hoje
 • tečaje funkcionalne vadbe
 • tečaje teka na smučeh

 

Vsi naši programi, z izjemo plavanja, se lahko izvajajo v neposredni bližini vašega delovnega mesta.

Pri Pulz športu se z veseljem prilagodimo vašim potrebam in željam ter poskrbimo za odlično vzdušje v vašem kolektivu. Smo edino športno podjetje, ki deluje po celotni Sloveniji ter tudi Londonu. S ponosom lahko povemo, da nam zaupajo: Coca-Cola, Nike, Lidl, Nissan, Zavarovalnica Triglav, NLB, DRI, Design Hotels, Mercator, A1 Slovenija, Pop-tv, Duol, Adria Media, Bayer, Garmin, Fructal, Outfit7, BKS Bank, SIQ …

Za več informacij o naših programih promocije zdravja na delovnem mestu nas lahko pokličete na 040 810 669, nam pišete na info@pulzsport.si ali pa enostavno izpolnite spodnji obrazec.

Kaj je promocija zdravja na delovnem mestu?

Promocija zdravja na delovnem mestu so skupna prizadevanja delodajalcev, delavcev in družbe za izboljšanje zdravja in dobrega počutja na delovnem mestu. Slednje dosežemo s kombinacijo:

 • izboljšanja organizacije dela in delovnega okolja,
 • spodbujanja delavcev, da se udeležujejo zdravih dejavnosti,
 • omogočanja izbire zdravega načina življenja in
 • spodbujanja osebnostnega razvoja.
Zakaj vlagati v promocijo zdravja na delovnem mestu?

Uspešna organizacija temelji na zdravih delavcih, ki delajo v spodbudnem okolju. Promocija zdravja na delovnem mestu prispeva k boljšemu počutju in zdravju delavcev. Z navedenim je doseženo:

 • zmanjšano izostajanje od dela,
 • manjša fluktuacija zaposlenih,
 • zaposleni so bolj motivirani za delo, produktivnost je izboljšana
 • delodajalec s tem ustvari pozitivno podobo,
 • in kot tak lažje pridobiva dobre nove kadre.

Raziskave so pokazale, da vsak evro, namenjen promociji zdravja na delovnem mestu, prinaša donos v višini od 2,5 do 4,8 EUR zaradi manjših stroškov izostajanja od dela.

Smo k promociji zdravja obvezani z zakonom?

Pravne temelje varnosti in zdravja pri delu podaja Zakon o varnosti in zdravju pri delu (ZVZD-1; Uradni list RS, št. 43/11).

V skladu s 6. in 32. členom zakona mora delodajalec načrtovati in izvajati promocijo zdravja na delovnem mestu, zagotoviti potrebna sredstva in način spremljanja izvajanja le tega, kar pomeni, da izvaja določene aktivnosti in ukrepe, da se ohranja in krepi telesno in duševno zdravje delavcev.

Delodajalec mora tudi v izjavi o varnosti z oceno tveganja načrtovati promocijo zdravja na delovnem mestu, kar določa 27. točka 76. člena zakona.

Za opustitev zahtevanih aktivnosti je zagrožena kazen od 2.000 do 40.000 EUR.

Izvajalec promocije zdravja na delovnem mestu je delodajalec.

Delodajalec mora izvajati in organom nadzora tudi dokazati, da izvaja program promocije zdravja na delovnem mestu oz. nudi dobre osnove za varno in zdravo vedenje delavcev v svojem okolju.

Povpraševanje

xxx

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke