Zadovoljne stranke

Kaj o treningih s Pulz športom pravijo naše zadovoljne stranke?


Čutim, da je Pulz športu skrb za vsakega posameznika in njegovo počutje ter napredek na prvem mestu, zato se počutim, da se rekreiram na varen način in v sproščenem team-u. V tem teamu-u vlada zaupanje. In ta team je magnet za prisrčne ljudi, ki skupaj tvorijo prijetno vzdušje na vsakem treningu.

Na treningih si sprostim misli in telo, vedno odhajam osvežena z veliko energije, dobrega počutja in pripravljena na nove zmage. Treninga v Pulz športu se veselim in ga pogrešam vsakič, ko odpade zaradi praznika.

Ana Žlender


Teo


Brez Pulz športa ne bi bilo vseh mojih maratonov, triatlonov, plavanja ali teka na smučeh. Naj si bo trening, tekma ali družabno srečanje, s Pulzki je vsaka aktivnost pravi užitek. Pohiti in pridruži se tudi Ti, ne veš kaj zamujaš!

Dušan


Pulz šport ni samo učenje neke veščine, je veliko več ~ druženje s prijetnimi ljudmi, smeh, veselje ob napredku, prijateljstvo.

Tadeja Puhar


Gregor Mikič


Tekci so vedno zabavni in seveda koristni. Tudi ekipa je več kot odlična. Priporočam!

David Krmpotic


Najboljši trening plavanja v Ljubljani je pri Pulz Športu!

David


Pulz je tisto, kar potrebuje tekaški zanesenjak, ko se odloči, da bo tek postal del njegovega zivljenjskega vsakdana. Dodana vrednost pravilne tehnike, opreme in seveda nepogresljivega optimizma, ki se kako prav pride v zadnjih kilometrih maratona. Maraton boste verjetno pretekli brez Pulzovcev, preprican pa sem, da ga boste z Pulzovci ob strani veliko lazje, hitreje in varneje.

Dušan Olaj


“Igriv pristop trenerjev, je tisti, ki ti omogoči, da ti vse vaje zlezejo pod kožo in jih vzljubiš, čeprav si jih kot otrok nikakor nisi želel v športu. Vaje imajo smisel, ob tem pa se z ostalimi v ekipi odlično zabavamo na račun učenja novih tehnik.Po vsakem treningu čutim kako se sprosti stres in različne skrbi, kar je neprecenljivo darilo. Brez pritiskov vendar s pozitivnim pristopom mi trenerji Pulz športa omogočijo spoznati meje svojega dosedanjega znanja in ga nadgraditi na naslednji nivo, kar daje posamezniku občutek nenehne rasti v aktivnosti, ki jo ima rad.”

Ana Žlender


Klemen Ban


Pulzovci so en izredno pozitiven team trenerjev, ki vsak trening spremenijo v zabavnega. Všeč mi je predvsem njihova dodana osebna nota.

Barbara Rink


Super trenerji in res fajnvzdusje na treningih, športnih dnevih…

Grega


Vrhunski trenerji, vrhunski treningi in VELIKO dobre volje.

Maja


Z bratom ze pol leta hodiva na plavanje. Tam veliko plavamo, najin najljubši tovariš je Miha.Je zelo prijazen, čeprav moramo včasih delati tudi težke vaje,ampak potem imamo velike mišice. Včasih se tudi malo hecamo in pogovarjamo o vremenu.Fino se imamo. Vsak bi moral imeti takega tovariša kot je Miha.

Anja in Nejc


Strokovni, nasmejani in potrpežljivi trenerji, sproščeno vzdušje ter dobra družba poskrbijo, da ti aktivno preživljanje prostega časa zleze pod kožo. Teči po suhem in snegu, plavati,… so stari, ki so jih včasih znali le drugi. S Pulzovci jih kar naenkrat zmoreš in znaš tudi sam, predvsem pa v njih uživaš.

Bojana Gomboc


Miha is a very talented and gifted athlete. His running classes are extremely enjoyable but it’s his personality and encouragement that really makes him stand out from all other trainers I’ve had. Miha creates a fun and motivating environment for all participants and it’s impossible not to enjoy a running session when your trainer is always smiling and including humour.

Nicole 26, Nutritionist, London


Tečem že 17 let (leto več ali manj!) pa nisem vedel, da tečem nepravilno. Zdaj se učim pravilnega teka pri Pulzu – od septembra prejšnjega leta in sem tudi napredoval

Arne, Ljubljana


Pulzovi trenerji in trenerke so krasni! Pri treningu mi je izjemno všeč, da hitro prepoznajo in se odzovejo na potrebe posameznika. Čutiš, da so tam zate in za tvoj napredek.

Urša


Sproščeni in prijetni treningi, to je Pulz. :)

Maja in Igor


Všeč sta mi pozitivna energija in sem in tja hecanje med tekom. To mi fino popestri treninge.

Tadeja


Pulzovci so eni zanimivi mladi ljudje, ki združujejo prijetno s koristnim, so zabavni, dobri trenerji in znajo svoje znanje predajat drugim. všeč mi je, ker so aktivni na večih področjih in vzpodbujajo ljudi k športni aktivnosti. jaz se med njimi dobro počutim. kar tako naprej.

Magda


Ekipa Pulz Športa nosi vse zasluge za to, da mi danes plavanje pomeni poleg sprostitve in kot Blaž temu strokovno reče “čofotanja” tudi in predvsem šport. Ekipi sem se pridužila pred dvema letoma, ko sem se hotela naučiti plavati kravl, no danes znam še kaj drugega. Med drugim sem se udeležila tudi blejskega triatlona “za vsakogar”, ki nikakor ni za vsakogar, je pa gotovo za vse Pulzke :). Ekipa Pulz športa je mlada, nasmejana, vedno pripravljena iz vsakogar iztisniti več, kot misli, da zmore. Če se vsaj malo poigravaš z mislijo, da bi se pridružil, nima smisla čakati, pridi :)

Sanja


Aktivnosti v Pulz Športu so polne navdušenja in vedno domiselne, saj se na niti enem treningu nisem dolgočasila. Pristop trenerjev Pulz Športa do vsakega posameznika je vedno varno in pod strokovnim vodstvom pripeljati vse, ki smo vključeni v trening, do zadovoljstva ob lastnih zmagah.Pulz Šport je kombinacija profesionalnosti, usmerjanja v pravilne tehnike za preprečitev morebitnih poškodb, razlage nujne teorije, ki jo potrebuješ, da možgani dojamejo kaj naj dopovejo mišicam, izjemnega motiviranja, pozitivnega zagona, ki se razleze na vse ostale in smeha, ki je nujno potrebna začimba vsakega treninga.

Ana Žlender

Podari športni darilni bon

 


Prijavi se na Pulzove e-novice

Zaupaj nam svoj e-poštni naslov in bodi vedno na tekočem. Prejmi obvestila o dogodkih, novostih, …

Naši partnerji in stranke